Universitat Rovira i Virgili


El curs 2011-2012 ha estat el primer en que l'Escola ha ocupat el nou edifici construït al Campus Bellissens per acollir els estudis d'arquitectura. Es va convocar un concurs públic per la redacció del projecte del nou edifici guanyat per l'equip format per Bardají - Teixidor, arquitectes associats, conjuntament amb l'arquitecte Franc Fernández i altres col·laboradors.

A la nova Escola els estudiants disposen d'aules tipus taller amb grans espais diàfans compartimentables per les assignatures de dibuix, projectes i geometria descriptiva; aules d'informàtica equipades amb programari específic per les assignatures de matemàtiques, física geometria descriptiva i dibuix; així com aules de teoria de diferents formats per la resta d'assignatures. El nou edifici acull també espais destinats a tasques d'investigació i gestió.

A la veïna Facultat de Ciències Econòmiques, una obra de notable interès dels arquitectes Pau Pérez, Anton Pàmies i Anton Banús, hi trobem alguns dels serveis comuns del Campus, com la cafeteria-restaurant, el servei de reprografia i la biblioteca, aquesta última amb una secció específica pels llibres i revistes d'arquitectura.