Universitat Rovira i Virgili

ACREDITACIÓ GRAU ARQUITECTURA

Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura es troba immersa en el seu primer procés d'acreditació del GRAU D'ARQUITECTURA. El proper dia 9 de novembre tindrà lloc la visita externa, en el transcurs de la qual, un comitè d'experts externs avaluarà el desenvolupament i resultats del nostre Grau d'Arquitectura.

En aquest procés, la veu i la opinió de tots els que esteu implicats en una titulació és molt important. Per això, en el transcurs de la visita, els experts externs mantindran reunions amb els diferents grups d'interès de les titulacions: professors, alumnes, titulats, etc. per tal de copsar la seva opinió. Aquests membres han estat escollits buscant la major representació possible de la titulació.

No obstant, us informem que de les 14:45 a les 16:15, els membres del Comitè d'Avaluació Externa estaran a la vostra disposició per si voleu expressar-los qualsevol opinió sobre el Grau d'Arquitectura; és una Audiència Oberta a tothom que hi vulgui participar i es realitzarà al Taller de la 3a planta.

Us agraïm a l'avançada la vostra implicació i interès en aquest objectiu comú de millora contínua de la qualitat de la nostra oferta formativa.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar