Universitat Rovira i Virgili

CONFERÈNCIA: JOÃO MENDES RIBEIRO

Sala d'Actes de la Demarcació de Tarragona del Col.legi d'Arquitectes de Catalunya

El dijous 23 de març a les 19.30h, l'arquitecte portuguès João Mendes Ribeiro ens parlarà del projecte "Arquipélago-Centro de Artes Contemporâneas" obra guanyadora del premi FAD d'Arquitectura 2016. També explicarà altres projectes recents.

João Mendes Ribeiro (Coimbra el 1960)

És arquitecte per la Facultat d'Arquitectura de Porto 1986, on també hi ha impartit classes de l'any 1989 al 1991. És doctor per la Universitat de Coimbra, 2009, i professor a la mateixa universitat des del 1991. Va ser assistent del professor Fernando Távora entre 1991 i 1998.

La seva obra ha estat objecte de diverses publicacions en països com Alemanya, Brasil, Xina, Estats Units, França, Hong Kong, Japó,
Regne Unit, Rússia, entre molts d'altres i ha participat en exposicions com la Biennal de Venècia i la Quadriennal de Praga, per citar-ne algunes.

Així mateix, els seus projectes han estat reconeguts amb nombrosos guardons com la i recentment ha rebut el Premi FAD d'Arquitectura 2016 amb la seva obra "Arxipèlag" un centre d'art contemporani a l'illa Sant Miquel de las Açores.

Elements relacionats

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar