Universitat Rovira i Virgili

India: Habitatge i dignitat

Del al

Sala d'Actes de la Demarcació de Tarragona del COAC

La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la inauguració de l'Exposició "INDIA, HABITATGE I DIGNITAT"  que tindrà lloc el pròxim dijous 9 de març a les 19.30h. L'acte comptarà amb la conferència inaugural que anirà a càrrec de l'arquitecte Ricard Morató,  comissari de l'exposició i cap de l'oficina d'arquitectura (2009 - 2012) de la Fundació Vicente Ferrer a Anantapur.

L'exposició es podrà veure fins al  19 de maig de 2017.

A l'Índia 166 milions de persones són dàlits. Aquest col·lectiu continua patint una gran discriminació i encara ara segueix sense accedir a alguns dels drets humans més bàsics, com l'educació, la sanitat o l'habitatge.

Gràcies al programa d'habitatge de la Fundació Vicente Ferrer (FVF), 67.000 famílies tenen avui una casa i una vida digna.

Tant les comunitats com les famílies són les autèntiques protagonistes durant tot el procés constructiu que va des de la identificació de necessitats fins a la construcció de l'habitatge, sempre amb l'acompanyament i el suport tècnic i financer de la FVF.  Tots els habitatges construïts, segueixen la tradició local i incorporen nous materials que respecten el medi ambient i s'adapten a l'entorn.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar